A NINI ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA

1. KIK VAGYUNK MI? Mi vagyunk a NINI MOLNAR KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG és az Ön személyes adatait kezeljük. Ez azt jelenti, hogy felelősek vagyunk személyes adatai kezeléséért és megvédéséért az alkalmazandó rendelet szerint.

2. MI A SZEMÉLYES ADAT? Hogy valóban konkrétak legyünk: a GDPR szerint a „személyes adat” minden azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintett”) vonatkozó információt jelent; azonosítható természetes személy az, aki közvetlenül vagy közvetve azonosítható, különösen egy azonosítóra hivatkozva, például név, azonosítószám, lakóhely adatok, online azonosító vagy egy vagy több az adott természetes személy fizikai, fiziológiai, genetikai, mentális, gazdasági, kulturális vagy társadalmi identitására jellemző tényező.

3. HOGYAN GYŰJTSÜK BE SZEMÉLYES ADATAIT? Személyes adatait akkor gyűjtsük be, amikor regisztrál weboldalunkra, vagy elérhetőségét megadja üzletünkben, ha feliratkozik hírlevelünkre, ha válaszol egy felmérésre vagy bármilyen marketinges kommunikációra, amikor online vásárol vagy csak keresgél az internetes weboldalon.

4. MILYEN CÉLRA HASZNÁLJUK AZ ADATAIT? Adatait (online vagy személyesen gyűjtött) felhasználjuk többek között a felhasználói regisztráció kezeléséhez, a megrendelés feldolgozásához és teljesítéséhez, a megkeresések megválaszolásához, és ha szeretné testreszabott kommunikációnk elküldéséhez, beleértve az üzletünkkkel, az új termékeinkkel és a márkánkkal kapcsolatos egyéb releváns frissítésekkel kapcsolatos marketing anyagokat.

5. AZ ADATFELDOLGOZÁS JOGALAPJA. Az adatok feldolgozásának jogalapja nálunk különböző okokból fakadhat. Többek között a legfontosabb, hogy fel kell dolgoznunk az adatait, hogy teljesíteni tudjuk az Ön és köztünk kötött szerződést, ha regisztrál és vásárol, vagy ha igénybe veszi szolgáltatásainkat vagy funkcióinkat, bár van néhány más szempont is az Ön adatainak feldolgozásához, például az az érdekeltségünk, hogy válaszolhassunk és kezelhessük a kérdéseit, vagy ha beleegyezését adta nekünk ehhez. (különösen abban az esetben, ha hírlevelünket ki küldjük Önnek).

6. SZEMÉLYES ADATOK MEGOSZTÁSA. Adatait megosztjuk az Európai Unió területén belül elhelyezkedő külső szolgáltatókkal, akikkel megállapodást kötöttünk abban, hogy segítséget vagy támogatást nyújtanak számunkra.

7. JOGAI. Önnek joga van személyes adataihoz hozzárférni, javítani vagy törölni. Bizonyos esetekben egyéb jogok is megilletik Önt, például tiltakozhat velünk szemben adatai használatáért vagy azok hordozhatósága miatt, amint azt az alábbiakban részletesen kifejtsük.

Ha többet szeretne megtudni javasoljuk, hogy olvassa el az alábbi adatvédelmi irányelveinket, amelyek minden releváns szempontot tartalmaznak arról, hogy miként dolgozzuk fel és használjuk fel személyes adatait és kapcsolódó jogait. 

*******

 

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK

1. ADATVÉDELMI IRÁNYELVEINK
    1.1. Ez a dokumentum tájékoztat a fizikai személyek személyes adatainak feldolgozása során történő védelméről és az ilyen adatok szabad mozgásáról (“GDPR”) az (EU) 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendeleteknek megfelelően, valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényről (a továbbiakban: “az adatvédelmi törvény”).
    1.2. Ebben az adatvédelmi irányelvben megtalál minden releváns információt, amely a felhasználók (“Felhasználók”) személyes adatainak felhasználására vonatkozik, függetlenül attól, hogy online vagy személyesen lép velünk kapcsolatba üzletünkben.

    1.3.Vállaljuk, hogy az adatkezelési eljárás során teljes mértékben átláthatók leszünk, és tájékoztatjuk Önt arról, hogy mit teszünk az Ön személyes adataival, mert számunkra nagyon fontos, hogy megértse az adatai felhasználásának következményeit, valamint az adataival kapcsolatos jogait.

    (i) a weboldalunkon elérhetővé tesszük ezt az adatvédelmi irányelvet, amely tartalmazza az adatok felhasználásával és a jogaival kapcsolatosan összes lényeges információt, hogy lehetővé tegye Önnek, hogy akármikor ellenőrizze, amikor megfelelőnek tartja, és

    (ii) az Ön kérésére további információkat nyújtunk az Ön adatainak egyes feldolgozási műveleteiről.

    2. KIK VAGYUNK MI?

    2.1. Ha kapcsolatba lép weboldalunkkal, vagy ha személyes adatait biztosítsa számunkra a fizikai üzletünkben, a Nini Molnar Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: HU-1056 Budapest, Váci utca 71.1. em. 1C.; cégjegyzékszám: 01- 09- 298468) (“Mi”) az adatainak kezelőjeként fog eljárni.

     2.2. Adatkezelőként jogunk van meghatározni, hogy a nekünk megadott személyes adatokat hogyan és milyen célból dolgozzuk fel. Ugyanakkor, mivel a hatalommal felelősség jár, következésképpen adatkezelőként felelősek vagyunk a megfelelő technikai és szervezési intézkedések végrehajtására annak biztosítása érdekében, hogy személyes adatait a GDPR-nek megfelelően dolgozzuk fel.

    3. MI A SZEMÉLYES ADAT ÉS HOGYAN GYŰJTSÜK BE?

    3.1. A GDPR a “személyes adatot” úgy határozza meg, mint bármely, azonosított vagy azonosítható természetes személyre (“érintett”) vonatkozó információt; azonosítható természetes személy az, aki közvetlenül vagy közvetve azonosítható, különösen egy azonosítóra hivatkozva, például név, azonosítószám, lakhely adatok, online azonosító vagy egy vagy több az adott természetes személy fizikai, fiziológiai, genetikai, mentális, gazdasági, kulturális vagy társadalmi identitás.

    3.2. Személyes adatait akkor gyűjtsük be, amikor regisztrál weboldalunkra, vagy elérhetőségét megadja üzletünkben, ha feliratkozik hírlevelünkre, ha válaszol egy felmérésre vagy bármilyen marketinges kommunikációra, amikor online vásárol vagy csak keresgél az internetes weboldalon.

    3.3. Amikor arra kérjük Önt, hogy töltse ki személyes adatait, mielőtt hozzáférne a weboldalunk bármely funkciójához vagy szolgáltatásához, bizonyos mezők kitöltését mindig kötelezőnek jelöljük meg. Ezen adatok hiányában nem tudnánk biztosítani az Ön által kért szolgáltatást, vagy nem engedhetjük meg, hogy hozzáférjen a kérdéses funkcióhoz (Pl. Ha nem adja meg a lakcímét, nem tudjuk megszervezni a megvásárolt termékek kiszállítását). Kérjük vegye figyelembe, hogy ha úgy dönt, hogy nem bocsátja rendelkezésünkre ezeket az adatokat, akkor előfordulhat, hogy nem tudja befejezni felhasználói regisztrációját, vagy nem fogja tudni használni ezeket a szolgáltatásokat vagy funkciókat.

    4. MILYEN CÉLRA HASZNÁLJUK AZ ADATAIT?

    4.1. Az Ön adataink feldolgozásának céljától függően különböző típusú személyes adatokat gyűjtünk és használunk fel. Az általunk gyűjtött személyes adatok a következő kategóriák egyikébe tartoznak:

    (i) személyazonosságára vonatkozó személyes adatok (pl. neve, nyelv, kapcsolattartók stb.);

    (ii) a tranzakcióval kapcsolatos személyes adatok (pl. fizetések, kártya, információk vásárlásokra, megrendelésekre, visszaküldésekre vonatkozóan stb.);

    (iii) a kapcsolatodra, a földrajzi helymeghatározásra és/ vagy a böngészési adatokra vonatkozó személyes adatok (pl. IP- címed, tartozkodási hely stb.);

    (iv) kereskedelmi információk Önről (pl. ha feliratkozott hírlevelünkre),

    (v) információk az ön ízléséről és prefenciáiról a webhelyünkön tett böngészési előzmények alapján.

    4.2. Személyes adatait az alábbi első oszlopban feltüntetett célokra gyűjtsük és használjuk fel:

     

    CÉL

     

    ADATTÍPUS

    LEÍRÁS

    1. A felhasználó regisztrációjá-nak kezelése a webhelyen

    Személyazonosságra vonatkozó személyes adat:

    • név;
    • lakcím;
    • e-mail;
    • telefonszám;
    • számlázási cím.

    Ha úgy dönt, hogy regisztrált felhasználóvá válik weboldalunkon, akkor fel kell dolgoznunk és tárolnunk kell adatait, hogy azonosíthassuk Önt mint felhasználót, és hozzáférést biztosítsunk a különféle funkciókhoz, termékekhez és szolgáltatásokhoz.

     

     

    2. A velünk, a weboldalon keresztül kötött adásvételi szerződés teljesítése érdekében

    Személyazonosságára vonatkozó személyes adatok:

    • név;
    • email;
    • lakcím/ számlázási cím.

     

    Tranzakcióval kapcsolatos személyes adatok:

    • fizetések;
    • hitel- / betéti kártya adatai;
    • információk a vásárlásairól;
    • információk a visszaküldései- ről;
    • rendelés részletei.

     

    Földrajzi helymeghatározásra és a böngészési adatokra vonatkozó személyes adatok:

    • IP- cím;
    • földrajzi helymeghatározás.

    Ez a cél magába foglalja az adatok feldolgozását, főként:

    • Kapcsolatba lépni Önnel a szerződéses funkciókkal, termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatos frissítések/ értesítések miatt, ideértve a kézbesítési értesítéseket és a minőségi felméréseket, hogy tiszta képet kapjon a felhasználói élményről;
    • A megvásárolt termékek fizetésének kezelése és megkönnyítése, függetlenül az alkalmazott fizetési eljárástól (Pl. Hitel- vagy betéti kártya adatainak mentése kérésére, a későbbi fizetési folyamat felgyorsítása érdekében);
    • Az Ön és az ellenünk elkövetett csalások ellenőrzése és megelőzése a vásárlási folyamat során (Pl. Ha valaki megpróbál vásárolni valamit az Ön fiókjával, amelyhez szokatlan földrajzi helyről fér hozzá a weboldalunkon keresztül);
    • A weboldalon keresztül történő vásárlások számláinak elküldése;
    • Annak biztosítása, hogy képes legyen használni más elérhető funkciókat vagy szolgáltatásokat.

     

    3. Kapcsolatba lépés Önnel abban az esetben, ha bármilyen kérdés merülne fel a megrendelésével, a megrendelt termékekkel, a szállítással vagy a visszaküldéssel kapcsolatban

    Személyazonsságára vonatkozó személyes adatok:

    • név;
    • email;
    • telefonszám;
    • lakcím/ számlázási cím.

     

    Tranzakcióval kapcsolatos személyes adatok:

    • fizetések;
    • hitel- / betéti kártya adatai;
    • információk a vásárlásairól;
    • információk a visszaküldései-ről;
    • rendelés részletei.

     

    Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel megrendelésével vagy annak visszaküldésével kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk örömmel segít Önnek, azonban személyes adatai nélkül nem tudnánk kapcsolatba lépni Önnel és teljesíteni az Ön kéréseit.

     

    Ebből a célból korlátozzuk adatkezelésünket a szigorúan szükséges személyes adatokra.

     

    4. Hírlevelek, érdeklődésének és igényeinek megfelelő ajánlatok és egyéb marketing anyagok küldése Önnek

    Személyazonosságra vonatkozó személyes adatok:

    • név;
    • születési dátum;
    • email;
    • lakcím/ számlázási cím.

     

    Információk az Ön ízléséről és preferenciáiról a weboldalunk böngészési előzményei alapján:

    • böngészési előzméyek és viselkedés a weboldalunkon;
    • vásárlási előzményei.

    Ha feliratkozik hírlevelünkre, személyes adatait feldolgozzuk előfizetésének kezelése és e-mailben személyre szabott információk küldése érdekében termékeinkről vagy szolgáltatásainkról.

     

    Kérjük, vegye figyelembe, hogy személyre szabott marketing anyagok elküldéséhez az adatfeldolgozás részeként elemeznünk kell profilját és böngészési/ vásárlási előzményeit, hogy meghatározzuk preferenciáit, hogy megértsük mely termékek és szolgáltatások felelnek meg a legjobban az Ön stílusának és ennek megfelelően releváns üzeneteket küldünk Önnek.  

     

    Ne feledje, hogy bármikor leiratkozhat hírlevelünkről, ha küld egy e-mailt a shop@ninimolnar.com címre, vagy rákattint a hírlevelünk alján látható “leiratkozás” gombra.

     

     

    5. Promociós akciók végrehajtása (Például versenyek szervezése)

    A promociós akció részeként biztosított személyes adatok számunkra.

    Bármely promociós akcióban való részvétel során felhatalmaz minket arra, hogy a promociós tevékenységtől függően feldolgozzuk azokat a személyes adatokat, amelyeket Ön megosztott velünk, és azokat különféle médiákon, például közösségi hálozatokon vagy magán a weboldalon keresztül közöljük.

     

    Ha promociós akciót szervezünk, mindig hozzáférhetővé tesszük a feltételeket, tájékoztassuk Önt az adatfeldolgozási tevékenységünk mértékéről és szabályáról, amely a számunkra rendelkezésre bocsátott személyes adatait érintette.

     

     

    6. A weboldalunk használhatóságának és minőségének elemzése

     

    Adatok böngészése

    Ha belép a weboldalunkra, akkor elemzési és statisztikai célokból dolgozzuk fel böngészési adatait, vagyis annak megértése érdekében, hogy a felhasználók milyen módon lépnek kapcsolatba a weboldalunkkal, és hogy javításokat tudjunk bevezetni.

     

    Ezenkívül alkalmanként egyhangú minőségi felméréseket és intézkedéseket hajtunk végre, hogy megismerjük ügyfeleink és felhasználóink elégedettségének mértékét, és feltárjuk azokat a területeket, amelyeket javítanunk kellene.

     

     

    5. AZ ADATFELDOLGOZÁS JOGALAPJA.

      Az alkalmazandó szabályozás értelmében semmilyen személyes adatot nem lehet érvényes jogalap nélkül kezelni. Adatkezelésünk jogalapja attól függ, hogy milyen célból kezelik az adott személyes adatokat.

      A következő táblázatban összefoglaljuk adatkezelésünk jogalapját.

      CÉL

      JOGI ALAP

      1. A felhasználó regisztrációjának kezelése a webhelyen

      Az Ön személyes adatait az Ön beleegyezésével kezeljük azáltal, hogy elfogadja az adatvédelmi irányelveinket a regisztráció során és mivel ezek szükségesek a szerződésünk teljesítéséhez vagy a szerződés megkötése előtt az Ön kérésére történő lépésekhez.

       

      2. A velünk, a weboldalon keresztül kötött adásvételi szerződés teljesítése érdekében

      Azért kezeljük az Ön személyes adatait, mivel szükségesek a szerződésünk teljesítéséhez vagy a szerződés megkötése előtt az Ön kérésére történő lépésekhez.      

       

      A vásárlási folyamathoz kapcsolódó adatok bizonyos feldolgozása cask azért aktiválódik, mert Ön ezt kéri vagy engedélyezi, csakúgy, mint a jövőbeli vásárlásokra vonatkozó fizetési (kártya) adatok tárolása. Ezekben az esetekben az Ön adatainak feldolgozását az Ön beleegyezése támogatja.

       

      Úgy véljük, hogy törvényes érdekünk van elvégezni a szükséges ellenőrzéseket az esetleges csalások felderítéséhez és megelőzéséhez, amikor vásárol. Ezen adatok feldolgozása igen pozítiv miden résztvevő számára, amikor egy vásárlás fizetett és különösen az Ön számára, mivel ez lehetővé teszi számunkra, hogy intézkedéseket hozzunk az Ön védelme érdekében harmadik felek csalási kísérleteivel szemben.

       

       

      3. Kapcsolatba lépés Önnel abban az esetben, ha bármilyen kérdés merülne fel a megrendelésével, a megrendelt termékekkel, a szállítással vagy a visszaküldéssel kapcsolatban.

      Úgy véljük, hogy jogosan érdekünk a megrendelésével kapcsolatos kérdéseinek megválaszolása.

       

      Ezenfelül ezen adatok e célból történő kezelése az Ön számára is előnyös, amennyiben lehetővé teszi számunkra, hogy megfelelő segítséget nyújtsunk Önnek és megválaszoljuk kérdéseit. Következésképpen, amikor kapcsolatba lép velünk – különösen a megrendelésével vagy a weboldalon keresztül megszerzett termékkel/ szolgáltatással kapcsolatos események kapcsán -, az adatainak feldolgozása a vételi szerződés teljesítéséhez szükséges.

       

      Amikor a probléma személyes adataival kapcsolatos jogainak gyakorlásához vagy a termékeinkkel vagy a szolgáltatásainkkal kapcsolatos követelésekhez kapcsolódik, akkor jogilag megengedett az adatok feldolgozása a törvényi kötelezettségeinknek való megfelelés érdekében.

       

      4. Hírlevelek, érdeklődésének és igényeinek megfelelő ajánlatok és egyéb marketing anyagok küldése Önnek

      A kapcsolódó személyes adatait az Ön beleegyezésével kezeljük, elfogadva marketing anyagok és testreszabott információk fogadását weboldalunkon keresztül vagy személyesen.  

       

      Testreszabott információk elküldése érdekében úgy véljük, hogy jogosan van érdekünk profilozáshoz az Önről rendelkezésre álló információkkal (Pl. a böngészés, preferenciák vagy vásárlási előzmények) és az Ön által megadott személyes adatok, például a korosztály vagy a nyelv alapján, mivel ezen adatok feldolgozása szintén előnyös az Ön számára, mert lehetővé teszi a felhasználói élmény javítását és az Ön preferenciáinak megfelelő hozzáférést biztosít az információkhoz.

       

      5. Promociós akciók végrehajtása (Például versenyek szervezése).

      A kapcsolódó személyes adatait az Ön beleegyezésével kezeljük, elfogadva marketing anyagok és testreszabott információk fogadását weboldalunkon keresztül vagy személyesen. 

       

      6. A weboldalunk használhatóságának és minőségének elemzése

       

      Úgy gondoljuk, hogy jogosan érdekeltek vagyunk a webhely használhatóságának és a felhasználó elégedettségének elemzésében, mivel ezen adatok feldolgozása az Ön számára is előnyös, mert a cél a felhasználói élmény fejlesztése és egy magasabb szintű szolgáltatás nyújtása.

       

       

      6. MEDDIG TARTJUK MEG AZ ADATAIT?

        Általánosságban az Ön személyes adatait a jelen Adatvédelmi irányelvekben meghatározott célok eléréséhez szükséges ideig vagy a vonatkozó előírások által meghatározott ideig kezeljük. Következésképpen az adatok tárolásának ideje attól függ, hogy milyen célokból dolgozzuk fel az adatokat (és részben az adatkezelés jogalapján), amint azt az alábbi táblázat összefoglalja:

        CÉL

        AZ ADATOK FELDOLGOZÁSÁNAK IDEJE

        1. A felhasználó regisztrációjának kezelése a webhelyen.

        Addig fogjuk feldolgozni adatait amíg Ön regisztrált felhasználó marad, amíg nem dönt a fiók törlése mellett.

                                                                          

        2. A velünk, a weboldalon keresztül kötött adásvételi szerződés teljesítése érdekében.

        Az adatait az adásvételi szerződés teljesítéséhez szükséges ideig dolgozzuk fel, ideértve a lehetséges visszatérítéseket, panaszidőszakot, vagy mindaddig, amíg a kérdéses termék megvásárlásával kapcsolatos igények fennállnak.

         

        Ha ebből a célból dolgozzuk fel az Ön adatait a beleegyezésével (Pl. Hitel- / bankkártyájának adatai), akkor az Ön adatait a hozzájárulásának visszavonásáig vagy a fiókjának törléséig dolgozzuk fel.

         

         

        3. Kapcsolatba lépés Önnel abban az esetben, ha bármilyen kérdés merülne fel a megrendelésével, a megrendelt termékekkel, a szállítással vagy a visszaküldéssel kapcsolatban.

        Az Ön adatait a kérelem vagy a kérelem teljesítéséhez feltétlenül szükséges ideig dolgozzuk fel, de legalább a visszaküldési és jótállási idő lejártáig.

        4. Hírlevelek, érdeklődésének és igényeinek megfelelő ajánlatok és egyéb marketing anyagok küldése Önnek

        Addig fogjuk feldolgozni az Ön adatait, amíg le nem iratkozik, vagy le nem mondja a hírlevélre való feliratkozást, vagy amíg másként nem vonja vissza beleegyezését.

         

        5. Promociós akciók végrehajtása (Például versenyek szervezése)

        Ha az adott promóciós akció sajátos adatvédelmi politikájában nincs másként meghatározva, akkor ha Ön részt vesz promóciós akciókban, az adatokat a promóciós akció utolsó napjától számított hat (6) hónapos időtartamig tartjuk meg.

         

        6. A weboldalunk használhatóságának és minőségének elemzése

         

        Adatait alkalmanként feldolgozzuk arra az időtartamra, amely alatt egy adott minőségi műveletet vagy felmérést folytatunk, vagy amíg anonimizáljuk böngészési adatait.

         

         

        A fentieken kívül kérjük, vegye figyelembe, hogy bár az Ön adatait csak az adott cél teljesítéséhez feltétlenül szükséges ideig kezeljük, ezt követően – törvényes érdekeink szolgálatában – a személyes adatokat megfelelően tároljuk és védjük a hatályos jogszabályoknak megfelelően, egyelőre az adatkezelésünkig – kapcsolódó felelősség felmerülhet. Amint lejár az egyes lehetséges cselekvések határideje, megfelelően töröljük személyes adatait.

        7. SZEMÉLYES ADATOK MEGOSZTÁSA

        Működésünk során, hogy szolgáltatásainkat biztosítani tudjuk Önnek, igénybe vehetjük külső szolgáltatók szolgáltatásait, akik adatfeldolgozóként működhetnek az Ön személyes adataival kapcsolatban annak érdekében, hogy az Ön személyes adatait meghatározott célokra kezeljük és feldolgozzuk, a nevünkben és az utasításaink szerint.

        A külső szolgáltatók – akik támogatást nyújtanak az Önnek kínált szolgáltatásokban – a következők:

        (i) Logisztikai és szállítási partnerek, szolgáltatók az Ön által vásárolt termék szállítására a weboldalunkon;

        (ii) Fizetési szolgáltatók és más pénzügyi intézmények az Ön által kezdeményezett fizetések feldolgozására a weboldalunkon;

        (iii) Email szolgáltató platform annak érdekében, hogy megkönnyítse a vásárlást követően az Önnel folytatott kommunikációt, valamint marketing anyagok és promóciós tevékenységek elküldését;

        (iv) Technológiai szolgáltatók;

        (v) Más külső szolgáltatók, akiket az adatkezeléshez bevonunk.

        Adatfeldolgozóink a személyes adatokat a vállalatunk és az adatfeldolgozó között létrejött adatkezelési megállapodásnak megfelelően dolgozzák fel, mindaddig, amíg a vonatkozó adattárolási törvények alapján meg kell őrizniük az adatait. Az adatfeldolgozó nem vehet igénybe másik adatfeldolgozót előzetes külön vagy általános írásbeli engedélyünk nélkül.

        8. AZ ÖN JOGAI

        Először is, személyes adataihoz fűződő jogainak biztosítása érdekében vállaljuk, hogy személyes adatait bizalmasam kezeljük, és az adatkezelés során végig segíteni fogjuk Önt jogainak gyakorlásában.

        Ha bármilyen adatvédelemmel kapcsolatos kérdése van, élni kíván jogaival vagy panaszt nyújt be, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a shop@ninimolnar.com címen. Ha szükségesnek tartjuk az Ön azonosításához, akkor kérhetjük, hogy adjon át egy másolatot a személyazonosságát igazoló dokumentumról.

        Az alkalmazandó szabályozásnak megfelelően, függetlenül az adatkezelés céljától vagy jogalapjától, a következő adatkezeléssel kapcsolatos jogokkal rendelkezik: 

        1. Az információkhoz való jog

        Önnek joga van a szeméyes adatainak kezelésével kapcsolatos információkhoz, ezért jogosult információkat kérni tőlünk arról, hogy miként kezeljük az Ön személyes adatait, és milyen jogai vannak ezzel kapcsolatban. 

        1. Hozzáférési jog

        Bármikor kérhet minket, hogy hozzáférést biztosítsunk az Önről elérhető adatokhoz.

        1. Helyesbítéshez való jog

        Ön jogosult arra kérni minket, hogy indokolatlan késedelem nélkül javítsuk az Önről rendelkezésre álló pontatlan személyes adatait, továbbá figyelembe véve a feldolgozás céljait, Önnek jogában áll hiányos személyes adatait kitölteni, többek között kiegészítő nyilatkozat benyújtásával. 

        Ezenkívül kérjük vegye figyelembe, hogy regisztrált felhasználóként Ön felelős a valós és a helyes személyes adatainak megadásáért. Ha felhasználói adatai nem helytállóak vagy elavultak, akkor hozzáférhet a megfelelő személyes adatok szakaszához a fiókjában és a weboldalunkon keresztül módosíthatja vagy frissítheti személyes adatait.

        1. Törléshez való jog (“elfelejtéshez való jog”)

        Kérheti személyes adatainak törlését, és az Ön kérésére mi indokolatlan késedelem nélkül töröljük a személyes adatokat, ha ezekre az adatokra nincs már szükség a gyűjtésük vagy más módon történő kezelésük céljaival kapcsolatban.

        1. A feldolgozás korlátozásához való jog

        Önnek joga van követelni a személyes adatai kezelésének korlátozását, ha:

        (i) vitatta személyes adatainak pontosságát, majd egy ideig lehetővé tette számunkra a személyes adatok pontosságának ellenőrzését;

        (ii) a feldolgozás törvénytelen, azonban ellenzi személyes adatinak törlését és ehelyett korlátozását kéri azoknak;

        (iii) a feldolgozás céljából már nincs szükségünk az Ön személyes adataira, Ön azonban jogi követelések megalapozására, érvényesítésére vagy védelmére kéri őket

        (iv) élt az adatkezelés elleni kifogás jogával, annak ellenőrzésével, hogy törvényes indokaink felülírják az Önét.

        Ha az Ön személyes adatainak kezelése korlátozott, akkor ezeket a személyes adatokat a tárolás kivételével csak az Ön kifejezett hozzájárulásával, jogi igények előterjesztésére, más természetes vagy jogi személy, az Európai Unió vagy valamely tagállam fontos közérdekű okai miatt használjuk.

        1. A hozzájárulás visszavonásának joga

        Ha az Ön személyes adatait a beleegyezése alapján kezeljük, akkor Önnek joga van bármikor visszavonni az ilyen beleegyezést.

        1. Az adatok hordozhatóságához való jog

        Feltéve, hogy az Ön adatait a beleegyezése alapján dolgozzuk fel vagy a szerződés teljesítésének szükségességén alapul, vagy ha az adatfeldolgozás automatizált módon történik, akkor joga van arra, hogy strukturált, általánosan használt és géppel olvasható formátumban kérje és megkapja személyes adatait, amelyeket rendelkezésünkre bocsátott, hogy továbbítsa őket egy másik adatkezelőnek.

        1. A tiltakozás joga

        Ha az Ön adatainak feldolgozása törvényes érdekünkön alapul, akkor Önnek joga van kifogást emelni az adatok kezelése ellen.

        1. Automatizált döntéshozatali és profilalkotási jogok

        Ön jogosult arra kérni minket, hogy ne alkalmazzunk Önre olyan döntéseket, amelyek kizárólag automatizált feldolgozáson alapulnak (ideértve a profilalkotást is), ha az ilyen döntéseknek jogi vagy egyéb jelentős következményei lennének az Ön számára.

        Végezetül tájékoztatjuk Önt, hogy joga van igényt benyújtani a Magyar Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (cím: H-1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.; email: ugyfélszolgalat@naih.hu; website: http://naih.hu/), a felelős adatvédelmi szabályózó hatóság.

        9. HOGYAN VÉDJÜK AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAIT?

        Az Ön személyes adatai biztonságos hálózatok mögött találhatóak, és csak korlátozott számú személyek férnek hozzá, akik különleges hozzáférési jogokkal rendelkeznek az ilyen rendszerekhez, és kötelesek a személyes adatokat bizalmasan kezelni.

        Biztonsága érdekében időről időre átkutatjuk a webhelyet biztonsági rések és egyéb sérülékenységek szempontjából. Különböző biztonsági intézkedéseket hajtunk végre, amikor a felhasználó rendelést ad le, benyújt vagy adathoz fér hozzá, annak érdekében, hogy személyes adatai biztonságban legyenek.

        10. AZ ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK VÁLTOZÁSAI

        Módosíthatjuk a jelen Adatvédelmi irányelvekben foglalt információkat, ha ezt megfelelőnek tartjuk. Ha így tennénk, a Platformon keresztül különféle eljárásokkal értesítjük Önt (például szalaghírdetés vagy előugró ablak segítségével), vagy akár értesítést is küldhetünk Önnek, ha a kérdéses változás releváns az Ön személyes adatainak védelme érdekében, hogy áttekinthesse a változásokat, és adott esetben kifogást emeljen vagy leiratkozhasson bármely szolgáltatásról vagy funkcióról.

        Azt javasoljuk, hogy időnként olvassa el ezt az adatvédelmi irányelvet arra az esetre, ha kisebb változtatásokat vagy bármilyen interaktív fejlesztést hajtunk végre, kihasználva azt a lehetőséget, hogy Ön mindig állandó információs pontnak találja ezt a dokumentumot a weboldalunkon.

        Ha személyes adatait új célra kívánjuk felhasználni, amelyre ez a dokumentum nem terjed ki, új adatvédelmi irányelvet biztosítunk Önnek, amely részletesen ismerteti az új feldolgozást. Ha szükséges, az új adatfeldolgozási tevékenység megkezdése előtt kérni fogjuk az Ön beleegyezését. 

        11. INFORMÁCIÓK A SÜTIKRŐL (COOKIE-K)

        Sütiket és hasonló eszközöket használunk annak érdekében, hogy megkönnyítsük a böngészést a webhelyen, és megértsük, hogyan viszonyul hozzánk, és hogy a böngészési szokásainak megfelelő hírdetéseket tudjunk megjeleníteni Önnek.

        Kérjük, olvassa el a sütikre vonatkozó irányelveinket, hogy részletesebben megértse az általunk használt sütiket és hasonló eszközöket, azok célját és egyéb érdekes információkat.